Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Δελτιο Ενημερωσης 5 - ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΩΡΑ 12


Αγαπητες φιλες φιλοι
Οπως καλα γνωριζετε εχω επικοινωνησει και με τα 39 μελη της ομαδας τηλεφωνικα και δυο τρεις φορες με οσους εχετε μαιλ.
Φαινεται πως οι περισσοτεροι-ες συμφωνουν και θα μπορεσουν να ειναι στα ΠΑΠΟΥΛΙΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 12 το μεσημερι για να δουμε πως πρακτικα θα οργανωσουμε την δραση της ομαδας μας.
Σε περιπτωση κακοκαιριας θα μας διατεθει το γραφειο της ΛΕΜΟΕΡ στους Φουρνους εχω συνενοηθει.
Για οσους δεν θα μπορεσουν φυσικα και θα υπαρχει ενημερωση για οσα θα συζητηθουν καλο ομως ειναι στην αρχη να βρεθουμε ολοι μεχρι να μπει το νερο στ αυλακι.
Παρακαλω και παλι να φερετε γραπτες προτασεις και αποψεις και για να τις αναρτησουμε στο ιστολογιο αλλα και για να γλυτωσουμε χρονο.
Να φερετε ακομα ο καθενας ενα κυπελλο απο το σπιτι σας θα εχουμε και στυφτη να φτιαξουμε φυσικο χυμο απο πορτοκαλλια που θα προσφερει ο φιλος της ομαδας συμπολιτης μας κ Βασιλης Λαδας θα τα κοψουμε απο το περιβολλι του.
Οχι πλαστικα κυπελλα οχι χυμους εισαγωγης σε συσκευασιες.
Δεν παμε να μιλησουμε για ανακυκλωση φτιαχνωντας σκουπιδια
Η Ερμιονιδα εχει υπεροχα πορτοκαλλια. Και οι φλουδες στο κομποστ
Τωρα με τα μαιλ εχετε ενημερωθει για την μεχρι τωρα κατασταση ελπιζω τηνν Κυριακη να εχουμε και αλλες πληροφοριες.
Πολλοι ειστε γνωστοι μεταξυ σας ριξτε μια ματια στον καταλογο που σας εχω στειλει υπαρχουν τα τηλεφωνο προσπαθηστε να ερθετε σε συντροφιες με ενα αυτοκινητο για να μην μολυνουμε το περιβαλλον με καυσαερια και να μην αδιαζουμε την τσεπη μας απο λεφτα.
Ιδεες για οργανωση Σε καθε χωριο σε καθε γειτονια. Θερμησια Λουκαιτη δεν εχουμε ουτε εναν εθελοντη. Ισως πρεπει να γινουν εκδηλωσεις στην πλατεια για να φτιαχτουν ομαδες.
Εντυπα ενημερωσης να τα μοιρασουμε πορτα πορτα. Μπλουζακια με μια ομορφη ζωγραφια να τα αγορασουν τα μελη με ενα ευρω πανω απο το κοστος για να φτιαχτει ενα ταμειο για τα τρεχοντα .Αυτοκολητα σηματακια για αυτοκινητα μηχανες .Σχεδιο για το σημα φερτε ιδεες.
Περιβραχιονια των εθελοντων.
Ομιλιες στα σχολεια να μπουνε τα παιδια μας ενεργα στην δραση μαζι μας.Καποτε τα παιδια παρακινουν τους μεγαλους.Δικος τους ειναι ο κοσμος.
Να ξεκινησουμε απο τωρα την διοργανωση της γιορτης της ανακυκλωσης φετος το καλοκαιρι ετσι που να μπουνε και οι παραθεριστες στο παιχνιδι. Φαγητο κατασκευες απο ανακυκλωσιμα μουσικη και οτι αλλο νομιζετε
Αυτες ειναι μερικες ιδεες. Σκεφθειτε και αλλες να μιλησουμε πραχτικα την Κυριακη.
Ευχαριστω για τον χρονο σας
Μακης Κατσαΐτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου