Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Προταση απο τον κ Σταυρο Γεωργιου


stavrosgeorgiou@hotmail.gr
Φίλε Μάκη Καλό απόγευμα και Καλή ξεκούραση
θέλω να υποβάλλω μια πρόταση στο τμήμα μας για εγγραφή περισσοτέρων μελών:
α)Υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που εργάζωνται στην Αθήνα/Πειραιά και κατάγωνται απο τα μέρη μας όπου οι άνθρωποι αυτοί μας επισκέπτωνται κάθε Σαββατοκύριακο -γιορτές-άδειες και θέλουν να βοηθήσουν και να γίνουν μέλη στην εθελοντική ομάδα ή να το πώ πιο απλά (στις εθελοντικές ομάδες.
β) και απο το περπατημά μου μέσα στον κόσμο βλέπω ότι πολύς κό σμος μέσα στην επαρχία δεν το γνωρίζει διότι δεν εχει Computer και έτσι δεν ενημερώνεται.Δεν ενημερώθηκε για το εθελοντικό κίνημα τώρα που άρχισε το γρανάζι ναγυρίζει πρέπει να τον ενημερώσουμε.
Γιαυτό προτείνω για την ενημέρωση του κόσμου να σηκώσουμε αεροπανώ στην είσοδο του Κρανιδίου και Ερμιόνης,όπως και στιςυπόλοιπες κοινότητες αφίσες όπου θα ενημέρωνουμε τον κόσμο για το εθελοντισμό και νατον προτρέπουμε να γίνη μέλος στις ομάδες του εθελοντισμού.
Με αυτό το συστημα θα έρθει και κόσμος να γραφτεί και θα πετύχουμε κάτι καλύτερο, θα απομονώσουμε τους αντιδραστικούς που μας έχουν βάλει στο σημάδι διότι τώρα μετά τα γεγονότα των βαρέων μετάλλων ο κόσμος έχει αναστατωθεί και εμείς θα περάσουμε πιο εύκολα τα μηνυματά μας.
Καλό απόγευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου