Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοινωση της εθελοντικής Ομαδας Περιβάλλον και καθαριότητα

http://www.kranidi.gr/
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους ΕρμιονιδείςΌραμα και στόχος μας είναι να γίνει η Ερμιονίδα πρότυπο επαρχίας σε εθελοντική συμμετοχή και δράση
Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011 έγινε η πρώτη συνάντηση της εθελοντικής ομάδας «Περιβάλλον και Καθαριότητα» στην αίθουσα του Δ.Σ. του Δημαρχείου Ερμιονίδας.
Ο Δήμαρχος κ. Δ.Καμιζής πρότεινε τις κατευθυντήριες γραμμές αυτοοργάνωσης της ομάδας και ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των μελών για τον τρόπο συντονισμού και δράσης.
Ορίστηκε μια τριμελής επιτροπή μετά από αυτοπρόταση των ενδιαφερομένων (όπως υποδείχθηκε από τους παρευρισκόμενους), που θα συντονίζει την δράση των τριών υποομάδων που συστάθηκαν και αριθμούν προς το παρόν 60 μέλη.
Τα μέλη της επιτροπής είναι :
α. Σαράφογλου Κωνσταντίνος : 2754033218 β. Δαμαλίτης Σταμάτης : 6955376455 stamdam@gmail.com
γ. Βουτσαδάκη – Μονά Τέτα : 6948504521 monasks@otenet.gr
Οι ομάδες χωρίστηκαν σε τρεις κατηγορίες δράσης :
1. Επιτήρηση του περιβάλλοντος
Υπεύθυνος για τον συντονισμό Δημητρίου Αντώνης : 6932718000 2. Φροντίδα και οργάνωση της ανακύκλωσης
Υπεύθυνος για τον συντονισμό Κατσαίτης Μάκης : 2754051437 alfmakis@yahoo.co.uk
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

3. Φροντίδα των οικισμώνΥπεύθυνη για τον συντονισμό Βουτσαδάκη – Μονά Τέτα : 6948504521 monasks@otenet.gr
Η συμμετοχή στις ομάδες παραμένει ανοιχτή, μπορείτε να προμηθευτείτε τις σχετικές αιτήσεις από τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες των πόλεων σας αντίστοιχα.Περιμένουμε από όλους του συμπολίτες μας συμμετοχή είτε με την παρουσία σας στις δράσεις των ομάδων ή με πληροφορίες που μπορείτε να μας στείλετε για προβλήματα που εντοπίζετε στον περιβάλλοντα χώρο των πόλεων και της επαρχίας γενικότερα ή ακόμα με την διάδοση προς κάθε συμπολίτη μας το μήνυμα του εθελοντισμού.
Η συντονιστική ομάδα Περιβάλλοντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου