Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Για την συναντηση της Κυριακης

1.Απαντηση απο το μελος κ Καμπουροπουλου
ifigeniakamb@gmail.c​om
Αγαπητέ κύριε, ευχαριστώ για την ενημέρωση και επιβεβαιώνω το ενδιαφέρον μου για συμμετοχή στη συνάντηση που οργανώνετε για την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου. Θα προτιμούσα η ώρα προσέλευσης να οριστεί στις 11π.μ. κι όχι στις 12π.μ. αν είναι δυνατόν.
Ευχαριστώ
Ιφιγένεια Καμπουροπούλου
2. Απο τον κ Σαραφογλου
Σε τηλεφωνική επικοινωνία ο κ Σαράφογλου μέλος της τριμελούς συντονιστικής προτείνει τόπο συγκέντρωσης των εθελοντών τα Παπούλια (με εναλλακτική δυνατότητα κλειστό χώρο σε περίπτωση κακοκαιρίας) Αν συμφωνείτε καλό θα ηταν να ορίσουμε κάποια ραντεβού και να πάμε με ενα αυτοκίνητο περισσότερα ατομα και για να μην μολυνουμε το περιβαλλον και για οικονομικούς λόγους.
3.Ο/Η Modern Father άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Για την συναντηση της Κυριακης":
APLA ANAKOINWSATE ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ...ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΠΡΩΙ ΠΟΛΥ...ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ!!!
4.Ο/Η ΕΡΜΙΟΝΗ - ΝΑΥΠΛΙΟ 2008 noreply-comment@blogger.com άφησε ένα νέο σχόλιο για την ανάρτησή σας "Για την συναντηση της Κυριακης":
Προτείνω η συνάντηση της Κυριακής αντί Παπούλια να γίνει Καταφύκι. Ποια θα είναι τα θέματα; Τα δικά μου ερωτήματα σχεδόν όλα απαντήθηκαν στο Δ.Σ την Τρίτη. Να δούμε τι θα γίνει αρχικά με αυτούς που πετάνε τα σκουπίδια έξω από τον κάδο ή που δεν κλείνουν το καπάκι. Να δώσω αυτή τη σελίδα στους μαθητές/τριες Β ΄Γυμνασίου; Το έχουν πληροφορηθεί και ρωτούν. Αυτά για την ώρα.

Παρακαλώ προσπαθήστε να στείλετε γραπτά προς ανάρτηση τις σκέψεις-προτάσεις η και πληροφοριες σας (οσο συντομες η μεγαλες και να ειναι ) Θα γλυτώσουμε πολύτιμο χρόνο στην συνάντηση αλλα και θα δώσουμε στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να ερθουν προετοιμασμένοι και αφου εχουν μελετήσει το σκεπτικο σας.Συνήθως χάνουμε πολύ χρόνο μεχρι να καταλάβουν οι αλλοι τι θέλουμε να πούμε.
Ευχαριστω Μακης

2 σχόλια:

  1. APLA ANAKOINWSATE ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ...ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΟΧΙ ΠΡΩΙ ΠΟΛΥ...ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προτείνω η συνάντηση της Κυριακής αντί Παπούλια να γίνει Καταφύκι. Ποια θα είναι τα θέματα; Τα δικά μου ερωτήματα σχεδόν όλα απαντήθηκαν στο Δ.Σ την Τρίτη. Να δούμε τι θα γίνει αρχικά με αυτούς που πετάνε τα σκουπίδια έξω από τον κάδο ή που δεν κλείνουν το καπάκι. Να δώσω αυτή τη σελίδα στους μαθητές/τριες Β ΄Γυμνασίου; Το έχουν πληροφορηθεί και ρωτούν. Αυτά για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή